God fortsättning på er alla! Efter lite strul med bloggen på senaste tiden så fortsätter vi på denna sida med 2020 års uppdateringar. Vi kommer presentera en ny blogg lite senare under året.

Den 1:a januari igen och vad passar bättre än premiär i ån för oss medlemmar! En bra skara hade tagit sig ut till ån denna onsdag. Vädret…är bara sådär härligt som det kan vara i januari, 3-4 grader och en härlig vind från nordväst, bitigt! Inte så mycket vatten i ån och sikten var helt ok. Men vad gör det när fisken biter i flugan, ett 20 tal fiskar fick smaka på flugorna idag men inga ordentliga blänkare tyvärr. Trevligt att se så många där ute!

Dan lyckades hitta en gädda, om den fick friheten åter vet vi ej i nuläget!

Lite mer bilder på fiskar som gick tillbaka, tänk på att inte ta upp fisken på land om ni ska släppa tillbaka dem!